27-vjeçarja humbi 76 kile, Ja sa peshonte më parë: Nuk e doja më jetën se dhe shoqet e mia më tallnin

Alida Elizabeth Dreyer, nga Australia ka pësuar një ndryshim dr as tik në pamjen e saj pasi humbi 76 kilogramë.

27 vjeçarja peshonte 145 kilogramë dhe pas ng acmimeve të shpeshta nga shoqëria e saj, Alida vendosi që të dobësohej.

Për të arritur këtë gjë ajo ka aplikuar një dietë të rreptë dhe është ushtruar më orë të tëra në palestër. Gjithashtu Alida ka bërë edhe disa op er acio ne për të hequr lëkurën e tepërt pas dobësimit.

“Jam n ga cmuar shumë nga shoqet dhe shkokët, aq sa jam ndier shumë keq. U mbylla në vetvete dhe nuk preferoja të qëndroja me njeri. Tashmë që jam dobësuar më ka ndryshuar jeta, ndihem mirë me pamjen time të re dhe kam marrë komplimente të shumta nga të gjithë”- u shpreh ajo.

Leave a Reply