Reagon ish Bashkëshorti i Adriana Matoshit pas Zbulimit të Lidhjes së Saj me Futbollistin e Ri

reagon-ish-bashkeshorti-i-adriana-matoshit-pas-zbulimit-te-lidhjes-se-saj-me-futbollistin-e-ri

Albert Sylejmani është ish bashkëshorti i aktores Adriana Matoshi, yllit të njohur të filmit dhe teatrit.

Aktorja që është më e trofeshmja, reflekton pozitivitet në çdo moment.

Zbulimi i lidhjes së saj me një futbollist Afrikan, ka shkaktuar termet komentesh shumë paragjykuese.

Po, si ka reaguar ish bashkëshorti?

Ai ka publikuar një foto në story, ku ka etiketuar edhe të birin. Me p0sht keni 2 f0t00 klik0jeηi te dyat jane me pjese te ndara 2 f0t0t kan rеκ|αmα p0r pritni pak deri te larg0het…

Leave a Reply